Szerelmi kalandtúra programok a Cirókában

      Izgalmas előadásokkal várjuk a Szerelmi kalandtúra résztvevőit a Cirókában! 
      A János Vitéz és A háromágú tölgyfa tündére egymásnak rendeltetett párok sorsszerű találkozását tárja elénk. Az Azért a kis bolondságért pajzán népi históriákkal okítja a párokat, akik pedig családtervezés előtt állnak, a legkisebbeknek készült Rókus-Mókust se mulasszák el megnézni!

      AZÉRT A KIS BOLONDSÁGÉRT… 18+  február 13. vasárnap 19 óra, Nagyterem
      Fabók Mancsi Bábszínháza
      Pajzán históriánk forrásai a magyar népi szerelmes történetek, szerelmi kiokosítók hol szomorú, hol víg gyűjtései. Vásári bábjátékunk végig kíséri, hogyan lesz a szerelmi tűzkeresztségen éppen csak átesett leánykából e téren sokat tapasztalt, meglett asszony. A virágnyelven elbeszélt, legjobb ízű népi humorral fűszerezett történet fő témája „Ádámságunk” és „Évaságunk” az emberi élet különböző szakaszaiban. Szeretettel ajánljuk alig- serdült és korosabb nézőinknek egyaránt... A belépőjegy ára: 3000 Ft, elővételben: 2500 Ft

      JÁNOS VITÉZ    12+  március 15. kedd 17 óra Nagyterem
      Ciróka Bábszínház
      Kukorica Jancsi, az árva juhászbojtár nagy kalandokba keveredik, miután szétszéled a nyája, és el kell hagyja szerelmét, Iluskát. Útja során zsiványokkal találkozik, megmenti a francia király lányát, óriásokkal küzd, griffmadár szárnyán repül, majd végül számtalan megpróbáltatás után Tündérországban találkozik újra Iluskával.
      Két árva, a társadalom legkiszolgáltatottabbjainak gyönyörű története a bűn elkerüléséről, hősiességről, önfeláldozásról, az anyagi megkísértés elutasításáról, és az életet átszövő legfontosabb vezérelv, a szeretet örök kereséséről. A belépőjegy ára:1200 Ft

      RÓKUS MÓKUS - első színházi élmény 4 éven aluliaknak  +1   március 20. vasárnap 9.30 ÉS 11 óra Kisterem
      A szegedi Kövér Béla Bábszínház vendégelőadása
      Rókus Mókus fürgén ugrik, itt kibújik, ott bebújik.
      Finom makk és mogyoró,
      Kis mókusnak ez való.
      Odújába elrakja,
      Télen elropogtatja.
      Négylábú főhősünket mondókák, gyermekversek és Szirtes Edina Mókus dalai kísérik végig kalandos útján.
      A belépőjegy ára:1200 Ft

      A HÁROMÁGÚ TÖLGYFA TÜNDÉRE    +4  március 20. vasárnap 10.30 óra Nagyterem
      Fabók Mancsi Bábszínháza
      Sűrű erdő közepében gazból gyütt boszorkány őriz ódon tölgyfába zárott három tündérleányt. Mesénk arról beszél, hogy éretlenke, de jó lelkületű királyi fiú mint szabadítja meg ezeket, mint veszejt el közülük kettőt, s mint szeret meg egyet halálosan.
      De kettejük boldogságára várni kell türelmesen: hiszen a gazból gyütt boszorkányt sem kell félteni! Ámító fondorlatossággal széjjel szakítja az egymásnak teremtetteket, a tündérleányt több ízben elveszejti, s haj, mi kegyetlenségeket nem mível! De, hogy a szép, szelíd, tartózkodó, s kezdetekben erőtlen tündérleány mint kap erőre, s az éretlenke királyi fiúból mint válik igaz, nyitott szemekkel élő királyi személy, s hogy kettejük fényes szerelme legyőzi- e a sötét fondorlatokat, azt csak azok láthatják, kik megtekintik előadásunkat.
      A belépőjegy ára:1200 Ft
      Az előadások után tesztkérdések várják a párokat, amely során megtudhatják, készen állnak-e a családalapításra.

       

       

       

       

       


      ×