BÁBULATOS EXTRAORDINÁRIUM - Múzeumok éjszakája a Ciróka Bábszínházban

      Kapunyitás 18.30 órakor, zárás 24.00 órakor19 óra BRUNO LEONE (IT) - PULCINELLA    6+  Kisterem
      "Pulcinella szerenádot játszik menyasszonyának, de egy félelmetes eb rátámad és meg akarja harapni. A kutya gazdája ragaszkodik hozzá, hogy Pulcinella fizessen neki, amiért a kutyáját zaklatja. Pulcinella ütésekkel fizet neki, ezért a rendőrség letartóztatja és halálra ítéli. Vajon képes lesz-e megmenteni magát és feleségül venni az ő Teresináját?"

      20 óra SARKADI BENCE - VILÁGJÁRÓ MARIONETTEK     6+  Ciróka udvar
      A Világjáró Marionettek egy sokszorosan díjnyertes egyszemélyes produkció, mely bejárta a világot Egyiptomtól Ausztráliáig, Indiától Dél-Koreáig, Kolumbiától Kanadáig. Sarkadi Bence, Magyarország egyetlen nemzetközi hírű marionett-mestere hat kontinens legnagyobb utcafesztiváljain és legkisebb utcasarkain bűvölte el felnőtt és gyermek közönségét, saját készítésű, faragott marionettjeivel. 

      21 óra *SOFIE KROG TEATER (DK) - DIVA    14+  Nagyterem – regisztrációs jegy
      Sofie Krog színházában minden megtörténhet. A fekete humor és a vidám kabaré egyaránt megtalálható az egy éjszaka alatt játszódó történetben. A gyönyörű díva, az epekedő komornyik, a huncut labor-asszisztens és az őrült tudós karakterét egy személyben megformáló színész, forgószínpadon álló kis színházában kelti életre szereplőit, amelyek mögött láthatatlanul áll a középpontban.

      22 óra *MAGAMURA ALKOTÓMŰHELY - JOHANES DOKTOR FAUST     14+  Kisterem – regisztrációs jegy
      Előadásunk különleges, ifjúsági és felnőtt közönségnek szóló bábszínházi produkció. A klasszikus középkori moralitásjátéknak egy olyan változata, amely a 19. századi cseh népi vásári marionettjáték és a családi bábszínházak kukucskaszínpadi hagyományát idézi meg kortárs vizuális és zenei köntösbe öltöztetve.

      23.15  SEX IN THE BLACK HOLE KONCERT    16+ Ciróka udvar

      A férőhelyek száma korlátozott, helyfoglalás érkezési sorrendben!
      *Ülőhelyét biztosíthatja regisztrációs jegy megvásárlásával a www.ciroka.hu oldal jegyprogramjában.

      Kapunyitás 18.30 órakor, zárás 24.00 órakor
       


      ×