Csillagok üzenete

   Amikor felnézel az égboltra, megszámlálhatatlan csillag ragyog le rád.
   Mindegyiknek üzenete van számodra: legyél bátor, segítőkész, türelmes, kitartó, becsületes, barátságos, igazságos, szeretetteljes!
   Vannak csillagok, amelyek elhagyják az égboltot… Ezek, miután földet értek kővé dermednek, mágikus erejük azonban megsokszorozódik.
   Egy ilyen mágikus kő birtokosa lehetsz, ha vasárnaponként legalább 8 alkalommal ellátogatsz hozzánk. Gyűjtsd a matricákat, és ragaszd fel a megfelelő helyre. Ha betelik a gyűjtőfüzeted, kérj újat!

   A kő átadására az évad utolsó vasárnapi előadásán, a Cirókás Napon kerül sor. Ezen a napon derül ki az is, ki rendelkezik a legtöbb matricával. Ő lesz ugyanis a Ciróka következő Tiszteletbeli Társulati Tagja, aki a 2023/24-es évadban vendégünk valamennyi előadáson.

   Tovább

   Eredményhirdetés

   A 2021/2022-es évadban a legtöbb vasárnapot a Danka család töltötte velünk. Danka Ferenc Mihály, Danka Bella Katalin és Danka Bence Mihály -szüleikkel együtt- 21 alkalommal látogattak el hétvégi előadásainkra.
   Így ebben az évadban Ők hárman lesznek a Ciróka Tiszteletbeli Társulati Tagjai.

   Fényképük felkerül a bábszínház társulati tablójára, és a 2022/2023-as évad valamennyi hétvégi előadásán vendégeink lehetnek.

    

   Tovább