Pán Péter - a Békéscsabai Napsugár Bábszínház vendégelőadása

   A produkció a Magyarországi Bábszínházak 15. Találkozóján kerül bemutatásra, a Hírös Agóra színháztermében, 2022. június 13-án, 15.00 órai kezdettel. Az előadást 7 éves kortól ajánljuk!

   Minden gyerek felnő egyszer, kivéve egyet. Ő Pán Péter, aki hétnapos korában kirepült az ablakon át, és megszökött az emberi létből, hogy soha ne kelljen felnőnie. Péter, a szökése óta Sohaország szigetén él, ahol minden nap lélegzetelállító kalandokban van része. Egy valami viszont borzasztóan hiányzik neki: az anyukája. De ezt persze soha nem árulná el senkinek.
   Viszont így eshetett, hogy esténként a nyitott ablakon keresztül hallgatta, ahogy Darling mama mesél a gyerekeinek. És így ismerkedik meg Wendy-vel és Michaellel, akiket aztán magával visz Sohaországba, ahol a gyerekeknek minden bátorságukra szükségük lesz, hogy szembe nézzenek az életveszélyes izgalmakkal.

   szerző: Sényi Fanni
   alkotók
   koreográfus: Kovács Domokos
   szcenikus: L. Deák Réka, Lenkefi Zoltán
   zeneszerző: David Schuckart, Tiszai Péter
   tervező, rendező: Lázár Helga

   szereplők: Balázs Csongor, Bánky Sára e.h., Biró Gyula, Csortán Erzsébet, Czumbil Örs, Gyarmati Éva, Kenéz Ágoston e.h., Lovas Gábor, Rákóczi Antal, Soós Emőke

    

    


   ×