A bogaras öregúr és izgága kiscicája a Ciróka színpadán

   baon.hu 2016. 03. 16.

   Sven Nordqvist svéd gyerekkönyvíró népszerű meséjét, a magának való, szétszórt, de aranyszívű öregúr, Pettson és beszélő kismacskája, az eleven, bajkeverő Findusz történeteit viszi színre a Ciróka Bábszínház társulata, Widder Kristóf koreográfus rende­zésében. A premiert szombaton tartják.

    

   Tovább

   Pettson és Findusz beköltözött a bábszínházba

   hiros.hu 2019. 03. 17.

   Új bemutatóval készült a Ciróka Bábszínház a hosszú hétvégére.  Március 16-án délután mutatták be a Pettson és Findusz, a váratlan vendég című előadást a nagyteremben. Sven Nordqvist népszerű meséit Widder Kristóf, rendező-koreográfus vitte bábszínpadra.

   Tovább

   Pettson és Findusz a Cirókában

   hiros.hu 2019. 03. 14.

   Sven Nordqvist népszerű meséinek kedves párosával, Pettsonnal és Findusszal találkozhatnak a gyerekek a Ciróka Bábszínházban. A kissé bogaras ezermester és szeleburdi macskájának kalandjait Widder Kristóf rendezte bábszínpadra, és március 16-án mutatják be a nagyteremben. Az előadásról a szereplőkkel beszélgettünk a próbák szünetében.

   Tovább

   Eddmegleves: belekóstoltunk a Ciróka új előadásába

   hiros.hu 2019.02.13. Pásztor Andrea

   Szombaton délután mutatták be Ciróka egyik óvodásoknak szóló, új előadását a kisteremben. Kolozsi Angéla Eddmegleves című meséjét Jankovics Péter vitte bábszínpadra, mégpedig úgy, hogy nem tudtuk megállni, hogy ne írjunk róla kritikát.

   Tovább

   Eddmegleves címmel mutatják be a Ciróka új darabját

   Petőfi Népe 2019. 02. 09.

   A napi problémák és fontos teendők súlyával küszködő, folyamatosan fegyelmező szülők elől Lenke a konyhaasztal alá menekül, ahol aztán valami csoda történik vele. A Ciróka Bábszínház új darabja, az Eddmegleves végén azért kiderül: apa és anya egyáltalán nem remény­telen.

   Tovább

   A nézők betekinthetnek egy rókacsalád hétköznapjaiba

   Petőfi Népe 2019. 02.05.

   Sok jelenetben az ovis korú gyerekek és szüleik is magukra ismerhetnek majd a kecskeméti Ciróka Bábszínház új, Babaróka című előadásában, amely egy modern rókacsalád izgalmas hétköznapjait viszi színre, Ellinger Edina rendezésében.                                    

   Tovább