Eddmegleves címmel mutatják be a Ciróka új darabját

   Petőfi Népe 2019. 02. 09.

   A napi problémák és fontos teendők súlyával küszködő, folyamatosan fegyelmező szülők elől Lenke a konyhaasztal alá menekül, ahol aztán valami csoda történik vele. A Ciróka Bábszínház új darabja, az Eddmegleves végén azért kiderül: apa és anya egyáltalán nem remény­telen.

   Tovább

   A nézők betekinthetnek egy rókacsalád hétköznapjaiba

   Petőfi Népe 2019. 02.05.

   Sok jelenetben az ovis korú gyerekek és szüleik is magukra ismerhetnek majd a kecskeméti Ciróka Bábszínház új, Babaróka című előadásában, amely egy modern rókacsalád izgalmas hétköznapjait viszi színre, Ellinger Edina rendezésében.                                    

   Tovább

   A Cirókában már varázsigéket is gyűjthetnek a gyermekek

   baon.hu 2019. január 17.

   Tizenegy vasárnapi vendég­előadás lesz tavaszig a Ciróka Bábszínházban, így a teátrum közönsége az országban jelenleg futó legjobb darabok javát láthatja. Már elindult az új, varázslós mesébelépő játék is, a legalább nyolc varázsigét megszerző gyerekekre izgalmas kalandok várnak.

   Tovább

   Duplabemutató a Ciróka Bábszínházban

   hiros.hu 2019. 01.24.

   Duplabemutatóval kezdi a 2019-es évet a Ciróka Bábszínház. Az óvodásoknak szóló két előadás próbái már elkezdődtek. Az Eddmegleves Jankovics Péter, a Babaróka pedig Ellinger Edina rendezésével kerül színpadra február 9.-én.

   Tovább

   Széppé varázsolta a Ciróka az ugyeri ovisok karácsonyát

   Hiros.hu 2018. 12.20.

   Idén második alkalommal hirdette meg karácsonyi doboz ajándékgyűjtését a Ciróka Bábszínház. 2017-ben egy városi kezdeményezéshez csatlakozva igyekeztek örömet szerezni a rászoruló családoknak, idén azonban célirányosan, az ugyeri óvodásoknak gyűjtötték a csomagokat. Nézőik és támogatóik segítségével 63 kisgyerek karácsonyát sikerült szebbé varázsolniuk.

   Tovább