Új bemutató: A lepkeoroszlán

   Michael Morpurgo azonos című gyermekregényéből készülő előadásunk, A lepkeoroszlán, november 25-én 17 órai kezdettel kerül bemutatásra a bábszínház nagytermében. A történet színpadi változatát Kolozsi Angéla írta.

   Tovább

   A zöldszakállú király

   A Ziránó Színház vendégelőadása a magyar népmesekincs egyik különleges darabját meséli el, a tőle megszokott játékkedvvel, színesen és sok humorral. Időpontja: november 26. vasárnap, 10.30 óra.

   A nyughatatlanul vándorló zöldszakállú király felelőtlen ígéretet tesz a szakállát el nem eresztő ördögkirálynak; átengedi neki azt, amiről nem tud a birodalmában. Igen ám, de nem is sejti, hogy míg ő úton volt, otthon született egy fia…

   Tovább

   Mikuláskuckó

   Hurrá! Újra hozzánk költözött a MIKULÁS!

   Magyarországi barátai közül a Mikulás ismét bábszínházunkat választotta lakhelyéül.

   Kérésünkre megengedte, hogy napközben, míg a gyerekeket látogatja, megnézhessétek a szobáját.
   Gyertek és kukucskáljatok be a Mikulás kuckójába!

   A látogatókat 2017. december 1. és december 21. között, előre egyeztetett időpontban várjuk.
   Bejelentkezés a 76.482 217-es telefonszámon

   Tovább

   Ebcsont és nyúlcipő

   Október közepétől láthatják nézőink a Budaörsi Latinovits Színházzal koprodukcióban létrehozott Ebcsont és nyúlcipő című előadásunkat.
   Egy pici garzonlakásban kettesben marad egy jólnevelt kutya és egy elkényeztetett nyúl. Lehetetlennek tűnik, hogy bármiben is egyetértsenek, így aztán nem csoda, hogy a lakás rövidesen csatatérré változik...

   Tovább

   EGYASSZONY -Folytatódik felnőtteknek szóló sorozatunk!

   November 16-án 19 órakor Tenki Réka és az Egyasszony című produkció lesz a vendégünk.

    A darab a nagysikerű Pétefy-Novák Éva által írt blogból, majd az azt követően megjelent könyvből jött létre, amelyet Tasnádi István alkalmazott színpadra. Az előadást Paczolay Béla rendezte.
    

   Tovább

   Dobronka cirkusz, világszám!

   A Magamura Alkotóműhely vendégelőadása - november 5. 10.30 óra
   Ó micsoda napok voltak, amikor a Dobronka nevű kisvárosba egy világhírű cirkusz érkezett!  Az álmos utcák egyszerre csak élettel és izgalommal teltek meg: a levegőben narancsvirág, sült gesztenye illata és trombita hangja kavargott, a kisasszonyok szeme szikrázott, a férfinépnek szép kitekerős bajsza nőtt, és az egész világ (mint egy égi körhinta) három napig az éjbe világító sátor körül forgott. Aztán a porondmester az egész cirkuszt eltüntette a varázskalapjába, és Dobronka ismét szürke hétköznapokra ébredt. De a varázslat, a csillogás, a kavargó cirkuszi világ emléke megmaradt az emberek szívében; emlékeikben, álmaikban tovább élt ez a néhány csodálatos nap.

   Tovább